10 Kasım 2017 Cuma

Benim Kitaptan Dünya'm 📚: En Güzel Abisi - Ahmet Ümit🌎⭐

Siz hiç bir semte anılarınızı, hatıralarınızı yüklediniz mi? Bir semtin sokaklarını karış karış gezip, o sokaklardan nice pislikleri temizleyip, nice haksızlıklara dur dediniz mi? Siz bir semtin önce abisi oldunuz mu? Sonra küstünüz mü sizi abisi ilan eden o semte?

Kitabın konusu, anlatımı ya da sürükleyiciliği hakkında yorum yapmamıza gerek yok sanırım... Bir Ahmet Ümit kitabı zira...

Ancak kitapta anlatılan hikayeye söylenecek çok şey var. Okurken nerede kalsam, biraz daha okusam, ardından ne gelecek acaba diye düşünüyorsunuz sürekli...

Bir yazarı, bir polisi, bir genç kızı, bir kabadayıyı, bir göçmeni okuyorsunuz.... Sayfaları çevirdikçe farklı farklı hayatların içerisinden geçiyorsunuz; karanlık bir tünelden geçer gibi... Ve işlerin sarpa sardığı bir noktada gözünüzün önünde duran gerçekle yüzleşiyorsunuz. Bammm!!! Asla tahmin edemeyeceğiniz bir son, masumiyette saklı olan bir kötülük. Aşka olan saygı, aşık olduğunuza karşı olan korku!

Bir cinayet kaç yerden vurabilir sizi. Bir cinayet kaç gerçekle yüzleştirir. Kaç tane ölü beden masum bir aşkı sıradanlaştırabilir. Ve kaç aşk bir cinayete tanıklık edebilir?

Hepsinin cevabı için sayfaları yavaş yavaş çevirin.

Sonra da yazarın kurgusuna hayran kalacağınız o sonu bekleyin!

İyi okumalar...

#yazmazsamolmaz 🦋🌸
#kubraslisen 🐧❣
#okudumbitti



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yazmasamolmaz